Rooster

Onze praktijk is geopend van 08:30 tot 17:30 uur en wij werken op afspraak.
Op dinsdag- en donderdagavond is er avondspreekuur tot 19.30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 11:00 uur,
hierbij werken wij ook op afspraak.

Na het behalen van mijn diploma in 2018 ben ik direct gaan werken in deze dierenkliniek. Het werk als paraveterinair vind ik erg leuk, elke dag anders is. De ene dag assisteer ik tijdens een operatie en verzorg ik de opgenomen dieren en de andere dag ben ik te vinden achter de balie. 

Medewerkers

Lisanne Timmerman

Dierenarts / eigenaresse

Sinds 1 januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Dierenartspraktijk Eemnes. Samen met het hele team staan we klaar voor de huisdieren van Eemnes en omstreken.

Mijn interesses zijn: kattengeneeskunde en interne geneeskunde, maar vooral de verscheidenheid aan patiënten in een kleine eerstelijns praktijk vind ik leuk.

Carina Veraart Dierenarts

Carina Veraart

Dierenarts

In 2007 ben ik begonnen als dierenarts in een kliniek in Zuid Holland en sinds augustus 2014 werk ik bij Dierenartspraktijk Eemnes op de woensdag en donderdag, om de week de vrijdagochtend en af en toe op zaterdagochtend (volgens rooster).

De afgelopen jaren heb ik me naast de honden en katten toelegt op de geneeskunde van konijnen en knaagdieren, diersoorten waar ik altijd al een zwak voor heb gehad.

Assistentes

Linda van Schagen Assistente

Linda van Schagen

Assistente

Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als assistente bij dierenartspraktijk Eemnes.

Ik werk drie dagen per week in de praktijk maar de rest van de tijd ben ik ook veel met al mijn dieren bezig. Mijn dieren zijn mijn lust en mijn leven.

Ingrid van der Kroon-de Jong

Assistente

Sinds 2008 werk ik als paraveterinair in deze praktijk. Het leukste aan het werken in deze praktijk is de veelzijdigheid, als assistente ben je daar waar nodig en heb je veel contact met eigenaren en hun dieren. Daarnaast ben ik in opleiding voor hondengedragsdeskundige en heb ik mijn eigen hondenschool.

Susan Calis Assistente

Susan Calis

Assistente

Na het behalen van mijn diploma in 2018 ben ik direct gaan werken in deze dierenkliniek. Het werk als paraveterinair vind ik erg leuk omdat elke dag anders is. De ene dag assisteer ik tijdens een operatie en verzorg ik de opgenomen dieren en de andere dag ben ik te vinden achter de balie.

Priscilla Moolhuizen

Assistente

In 2019 heb ik mijn diploma tot allround paraveterinair behaald. Na eerst bij een andere kliniek te hebben gewerkt, ben ik in de zomer van 2020 terecht gekomen bij Dierenartspraktijk Eemnes. 
Het leukste aan het werk vind ik dat het erg afwisselend is en dat je nooit weet hoe de dag zal lopen. Vooral het contact met klanten en de dieren vinden ik erg leuk, maar ik assisteer ook graag bij operaties of doe laboratorium onderzoek. 
Mijn vriend en ik wonen samen in Lelystad en delen ons huis met Hollandse herders Loki en Arthas en onze tamme ratjes.