Rooster

Onze praktijk is geopend van 08:30 tot 17:30 uur en wij werken op afspraak.
Op dinsdag- en donderdagavond is er avondspreekuur tot 19.30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 11:00 uur,
hierbij werken wij ook op afspraak.

Medewerkers

Lisanne Timmerman

Dierenarts / eigenaresse

Sinds 1 januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Dierenartspraktijk Eemnes. Samen met het hele team staan we klaar voor de huisdieren van Eemnes en omstreken.

Mijn interesses zijn: kattengeneeskunde en interne geneeskunde, maar vooral de verscheidenheid aan patiënten in een kleine eerstelijns praktijk vind ik leuk.

Carina Veraart Dierenarts

Carina Veraart

Dierenarts

In 2007 ben ik begonnen als dierenarts in een kliniek in Zuid Holland en sinds augustus 2014 werk ik bij Dierenartspraktijk Eemnes op de dinsdag en woensdag.

De afgelopen jaren heb ik me naast de honden en katten toelegt op de geneeskunde van konijnen en knaagdieren, diersoorten waar ik altijd al een zwak voor heb gehad.

Linda van Schagen Assistente

Linda van Schagen

Assistente

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als assistente bij dierenartspraktijk Eemnes.

Ik werk drie dagen per week in de praktijk maar de rest van de tijd ben ik ook veel met al mijn dieren bezig. Mijn dieren zijn mijn lust en mijn leven

Ingrid de Jong Assistente

Ingrid de Jong

Assistente

Sinds 2008 werk ik als paraveterinair in deze praktijk. Het leukste aan het werken in deze praktijk is de veelzijdigheid, als assistente ben je daar waar nodig en heb je veel contact met eigenaren en hun dieren. Daarnaast heb ik een passie voor hondengedrag.

Susan Calis Assistente

Linda van Schagen

Assistente

Na het behalen van mijn diploma in 2018 ben ik direct gaan werken in deze dierenkliniek. Het werk als paraveterinair vind ik erg leuk, elke dag anders is. De ene dag assisteer ik tijdens een operatie en verzorg ik de opgenomen dieren en de andere dag ben ik te vinden achter de balie.